عیب یابی و رفع مشکل تلویزیون های ال سی دی
تلویزیون یکی از سرگرمی های بسیار خوب و مفید برای همه ما می باشد که می توانیم با استفاده از آن به تماشای برنامه ی مورد علاقه ی خود بنشینیم، از آخرین اخبار روز دنیا در موضوعات مختلف پی ببریم و اوقات فراغت خود را به خوبی سپری کنیم و این به مدد برنامه ای خوب مراکز صدا و سیما می باشد و همچنین به مدد دستگاهی بسیار با ارزش به نام تلویزیون.
تلویزیون هم یک دستگاه الکترونیکی می باشد که از بخش های مختلفی ساخته شده است که به صورت کاملا مهندسی در کنارهم قرار گرفته اند. البته اگر بخواهیم در باره ی دستگاه های الکترونیکی حرف بزنیم باید بدانید که همه ابزارهایی که با سیستم الکترونیکی کار می کنند به صورت یک پارچه هستند و در صورتی که در هرکدام از این بخش ها اختلالی پیش آید می تواند باعث از کار افتادن کل دستگاه شود. تلویزیون هم از این قاعده مستثنا نبوده و یک دستگاه الکترونیکی یک پارچه با اجزای درونی مختلف است که همزمان باهم مشغول کار هستند تا بتواند تصاویر و صدا را از صدا و سیما دریافت کرده و به ما نمایش دهد. اگر بخواهیم ساختار درونی تلویزیون را دسته بندی کنیم باید به این صورت باشد ( البته به صورت کلی ) .
- بدنه و قالب ( طرح ظاهری و درونی )
- پنل ( صفحه نمایش که تصاویر را نمایش میدهد
- برد اصلی که ماردبرد تلویزیون می باشد
- برد پاور که وظیفه ی تامین برق بخش های مختلف تلویزیون را عهده دار است.
- بخش های ولتاژ و بکلایت که وظیفه یی تأمین نور صفحه را عهده دارد است.
این بخش هایی که در بالا نام برده شد از مهمترین بخش های ساختار یک تلویزیون هستند که بیشتر خرابی ها (حتی تا ۹۵ درصد) مربوط به این بخش ها می باشد. عواملی هم که باعث می شود که یک تلویزیون دچار خرابی شود متفاوت است وهمیشه یکسان نیست و به همین دلیل نوع خرابی که به ظاهر یکی هستند می تواند در باطن بسیار متفاوت باشد. یک مثال : دوتا تلویزیون وجود دارد که هر دو خراب شده است و مشکلشان این است که روشن نمی شود. خب به ظاهر همه می گویند سوخته ولی این سوختن دقیقا به چه معنا است ؟ آیا دیگر نمی توان آن را تعمیر کرد ؟
جواب منفی است زیرا به راحتی توسط تکنسین ها قابل عیب یابی و تعمیر می باشد. ادامه مثال اینکه دلیل خاموشی یکی از تلویزیون ها می تواند به نرسیدن برق مورد نیاز مین برد باشد که خب دلیل آن خرابی بخش برد پاور است و دلیل تلویزیون دوم می تواند خرابی مین برد باشد که در مین برد می توان خرابی تراشه پردازنده و یا اتصالات درونی را عامل خرابی دانست که البته همان طور که گفته شد قابل عیب یابی و تعمیر توسط تکنسین های این مرکز می باشند.
و حالا تلویزیون های LCD
تلویزیون ها با پیشرفت فناوری رشد بسیاری داشته اند و نسبت به گذشته بسیار متحول شده اند. مثال در ابتدا ما شاهد تلویزیون هایی موسوم به CRT بوده ایم و در زمان حال حاضرهم شاهد تلویزیون های LCD و یا LED هستیم. در اینجا صحبت ما در باره ی تلویزوین های LCD می باشد. تلویزیون های ال سی دی رایج ترین نوع تلویزوین هستند که مردم از آن استفاده می کنند.
در صورتی که تلویزیون شما دچار خرابی و مشکلی هست با مرکز تعمیرات تلویزیون های ایسوس تماس حاصل فرمایید. ( تمامی برند های تلویزیون در این مرکز عیب یابی و تعمیر می گردند.)
تلفن تماس : ۰۲۱۶۶۹۳۵۹۲۱
آدرس » لازم به ذکر است که کلیه تعمیرات در این مرکز برای همکاران گرامی با قیمت همکاری انجام خواهد پذیرفت و همچنین عزیزان از شهرستانها میتوانند کالای تعمیری خود را با پست سفارشی و یا تیپاکس جهت تعمیرات به این مرکز ارسال نمایند تا در اسرع وقت بتوانیم خدمتگزار مناسبی برای ایشان باشیم.
آدرس:تهران-میدان انقلاب-کارگر شمالی-خ نصرت-نرسیده به جمالزاده-ساختمان۹۸-واحد۳
تلفن تماس:۰۲۱۶۶۹۲۲۳۷۹